Schildkliercafé in ETZ

7 januari 2016

Mensen met schildklierproblemen kunnen in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) contact met lotgenoten onderhouden. Het ziekenhuis houdt op dinsdag 19 januari een schildkliercafé.

Het schildkliercafé vindt plaats van 13.30 tot 15.30 uur in de Bestuurskamer (route 73) van ETZ Elisabeth (Hilvarenbeekseweg 60 in Tilburg). Tijdens deze bijeenkomst kunnen lotgenoten ervaringen delen en vragen stellen aan ervaringsdeskundigen.
Aanmelden kan via: www.schildklier.nl/agenda.

Schildklier 

De schildklier is een belangrijk orgaan voor stofwisselingsprocessen en groei. Het niet goed functioneren van de schildklier zorgt onder meer voor vermoeidheidsklachten, concentratiestoornissen en gewichtstoename of -afname. Bijna één miljoen mensen in Nederland hebben een schildklieraandoening. Zij moeten vaak levenslang medicijnen slikken.