Optreden koor ‘Zingen voor je leven’ in ETZ

8 december 2015

Het koor ‘Zingen voor je leven’ uit Tilburg geeft op maandag 21 december twee – gratis te bezoeken – kerstoptredens in de locatie TweeSteden Tilburg van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ). Het koor bestaat uit mensen die zelf of in hun omgeving met kanker te maken hebben (gehad).

Anneke Naaijkens-Doek is muziektherapeut en begeleidt samen met dirigent Don Henkens het koor. “De diagnose kanker heeft een flinke impact op iemands leven. Het brengt veel emoties teweeg. Samen zingen met lotgenoten geeft onder meer plezier, steun en troost. Dat willen we ook graag delen met de patiënten en bezoekers.”

KerstbelevingLogo Zingen voor je leven Tilburg

Het eerste optreden is om 10.15 uur in de bezoekershal van de locatie TweeSteden (Dr. Deelenlaan5 in Tilburg) en het tweede om 11.00 uur in de huiskamer van de afdeling Oncologie. “We zingen kerstliedjes en een paar nummers uit ons normale repertoire en hopen hiermee de gasten van het ziekenhuis ondanks hun verblijf daar een mooie kerstbeleving te geven.” Zie voor meer informatie: www.facebook.com/zingenvoorjeleventilburg.