Bestuurder Peter de Zwart vertrekt naar AT Osborne

2 december 2015

Bestuurder Peter de Zwart (57) verlaat het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) per 1 januari 2016. In goed onderling overleg heeft hij besloten zijn carrière als directeur Gezondheidszorg bij AT Osborne in Baarn voort te zetten.
 
De Zwart: "Nu de fusie van het ETZ bijna rond is, wordt het tijd om het stokje over te dragen. Na zo'n intensieve periode is een onbevangen kijk op de zaken goed. Ruim tien jaar heb ik met heel veel plezier voor dit erg mooie ziekenhuis gewerkt. Het is een prachtige uitdaging om nu alle kennis en ervaring die ik hier heb opgedaan  - en ook eerder als partner bij een adviesbureau en daarvoor in het bedrijfsleven - in te gaan zetten voor adviesbureau AT Osborne."
 
AT Osborne werkt in Nederland, maar ook internationaal, voor opdrachtgevers in de gezondheidszorg en in de publieke sector, zoals ministeries, provincies en gemeenten. Het bureau wordt gewaardeerd als managementconsultant bij transitievraagstukken op het gebied van huisvesting en vastgoed in de gezondheidszorg en in het bijzonder de ziekhuiswereld. Peter de Zwart is aangetrokken om vorm en inhoud te geven aan de groeiambities in binnen- en buitenland.
 
Joep Hubben, voorzitter Raad van Toezicht van het ETZ: "Wij bedanken Peter voor de inzet in de afgelopen jaren en wensen hem veel succes met deze nieuwe uitdaging".
 
De Raad van Bestuur van het ETZ bestaat na het vertrek van Peter de Zwart uit Bart Berden (voorzitter), Loeks van der Veen en de nieuwe bestuurder Anita Wydoodt (die 21 december start)