Schildkliercafé in ETZ

2 november 2015

Mensen met schildklierproblemen kunnen in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) lotgenoten ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Dit kan dinsdagmiddag 10 november tijdens het ‘Schildkliercafé’.
 
De bijeenkomst vindt van 14.00 tot 15.30 uur plaats in de Bestuurskamer (route 73) op de locatie St. Elisabeth (Hilvarenbeekseweg 60, Tilburg). Lotgenoten delen in het Schildkliercafé ervaringen en stellen vragen aan deskundigen. Belangstellenden worden verzocht zich aan te melden via www.schildklier.nl/agenda.

Schildklier

De schildklier is een belangrijk orgaan voor stofwisselingsprocessen en groei. Het niet goed functioneren van de schildklier zorgt onder meer voor vermoeidheidsklachten, concentratiestoornissen, gewichtstoename of gewichtsafname. Bijna één miljoen mensen in Nederland hebben een schildklieraandoening. Zij moeten vaak levenslang medicijnen slikken.