2 November Dag van de BHV

2 november 2015

Vandaag, 2 november, wordt met de Dag van de BHV landelijk aandacht gevraagd voor de inzet van alle circa 500.000 bedrijfshulpverleners (BHV'ers) die Nederland rijk is. Ook het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis zet vandaag graag zijn BHV'ers in het zonnetje.

Deze maandag wordt, zoals gebruikelijk is op de eerste maandag van de maand, om 12.00 uur landelijk het luchtalarm, de sirene, getest. Wij herkennen de alarmering, maar déze maandag met een positieve twist voor de Dag van de BHV.
Dag van de BHV
Als ziekenhuis staat bij ons de zorg voor gezondheid en veiligheid centraal, niet alleen van patiënten, maar ook van medewerkers en bezoekers. Door deelname aan de Dag van de BHV willen we dit vandaag benadrukken. Onze BHV'ers zijn er voor ons allemaal en verdienen onze waardering en support!

Kijk voor meer informatie op www.dagvandebhv.nl.