Ziekenhuisconcert Fanfare St. Joris

2 oktober 2015

Fanfare St. Joris uit Dorst geeft zondagmiddag 18 oktober een concert in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis. Het optreden vindt plaats in de aula op de locatie St. Elisabeth en begint om 14.00 uur.

De afgelopen maandenheeft de fanfare onder leiding van de nieuwe dirigent Stefan Dentant veel geoefend om aan elkaar te wennen. Nu is Fanfare St. Joris klaar voor een sprankelend concert. De musici staan te popelen om de ‘fanfare nieuwe stijl' aan het publiek te laten horen.

Gratis toegang

In het concert op zondag 18 oktober zoekt de Fanfare de grenzen van de muzikale kwaliteiten op. Dit doet het gezelschap met toegankelijke muziek, een mix van ‘fanfare pur sang' en het lichtere genre. De toegang van het concert is gratis voor patiënten, bezoekers en belangstellenden. Kijk voor meer informatie op www.sintjorisdorst.nl.

Fanfare St. Joris treedt op in het ETZ.