Fisteldag voor differentianten en fellows

27 oktober 2015

De Maatschap Chirurgie Midden-Brabant houdt dinsdag Tilburgse fisteldag1 december een ‘Tilburgse Fisteldag' voor differentianten en fellows. Het symposium vindt vanaf 08.30 uur plaats op de locatie TweeSteden Tilburg.

Tijdens dit symposium komt een aantal belangrijke aspecten van de chirurgie voor perianale fistels aan bod. Zo worden twee veelvoorkomende technieken gedemonstreerd, via een live-verbinding met de operatiekamer. Verder geven enkele gerenommeerde sprekers hun visie op de behandeling van perianale fistels. Zo is er onder meer aandacht voor nieuwe technieken en inzichten en de interpretatie van MRI-beelden. Het symposium is met name bedoeld voor differentianten, andere arts-assistenten chirurgie en fellows gastro-intestinale chirurgie.