Studenten Conservatorium maken muziek in Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis

24 september 2015

Talentvolle studenten van het Conservatorium trakteerden medewerkers van het ziekenhuis vanmiddag op drie verrassende concerten. Tijdens de lunch trad het duo Cello en Viool op in het personeelsrestaurant van de locatie St. Elisabeth. Op de locatie TweeSteden gaf het duo Galena (fagot en harp) een optreden weg.

De concerten zijn een voorproefje op de optredens op de verpleegafdelingen van het ziekenhuis, die vanaf oktober van start gaan. Studenten van het Conservatorium van Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg zorgen met hun muziek voor afleiding en ontspanning van patiënten en bezoekers.

De huiskamerconcerten op locatie zullen gratis toegankelijk zijn: die laagdrempeligheid is belangrijk om iedereen te kunnen verwennen met een optreden van FHK- studenten en ze zo even uit de werkelijkheid te halen. Dat betekent echter ook dat het project op een andere manier gefinancierd moet worden, donaties zijn meer dan welkom.

Het duo Cello en Viool treedt op tijdens de lunchpauze.