Gezocht: spullen voor benefietveiling Interne Geneeskunde

30 september 2015

Interactieve tv’s op alle verpleegkamers van de Dagbehandeling Interne Geneeskunde. Dat wil ondernemer Lieke van Beers realiseren met de opbrengst van een internetveiling. Iedereen kan vanaf nu spulletjes voor deze veiling aanbieden.

Lieke van Beers organiseert deze veiling om de medewerkers Interne Geneeskunde op de locatie St. Elisabeth te bedanken voor alle zorg die aan haar levenspartner Jeanine van Kollenburg is geboden. Helaas kon de gewaardeerde inzet van de zorgverleners niet voorkomen dat Jeanine op 11 juni aan borstkanker overleed. “Een van de laatste wensen van Jeanine was om iets voor het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis terug te doen. Daarom wil ik een geldbedrag doneren, voor de aanschaf van twaalf smart-tv’s. Met deze ‘slimme’ toestellen kunnen patiënten op de Dagbehandeling op bestelling naar hun favoriete films en series kijken. En hiermee de wachttijd tijdens de behandeling verzachten.”

Goederen aanleveren

Lieke van Beers is een veilingexpert: ze is als opdrachtVeilinghamergever dagelijks actief in de veilingbranche. Lieke probeert nu vooral veel zakenrelaties over te halen om spullen voor de ziekenhuisveiling in te brengen. “Maar iedereen kan goederen voor deze veiling aanleveren. Alles met enige waarde is welkom.” Wie spulletjes kwijt wil, kan dat heel eenvoudig melden door een mailtje te sturen naar lieke@ljtrading.nl. “Wij nemen dan contact op met de afzender en halen de goederen op”, aldus Lieke. De internetveiling vindt medio oktober plaats. Meer informatie volgt zodra de veiling live staat.