Abri-campagne Obesitas Centrum van start

28 augustus 2015

In de week van 31 augustus 2015 start de abri-campagne Abri-campagne Obesitas Centrumvan het Obesitas Centrum van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ). In de bushokjes in Den Bosch, Boxtel, Gilze, Rijen, Goirle, Heusden, Drunen, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Vught en Waalwijk hangen volgende week posters.

Er zijn vijf verschillende ontwerpen gemaakt met daarop eigen patiënten als stralend middelpunt. Zij hebben allemaal een bariatrische operatie ondergaan en voelen ze zich beter dan ooit en willen dat graag laten zien. Op de website www.obesitascentrum.nl is alle informatie te vinden over het traject, de ingrepen en het behandelteam.

In oktober zullen de posters ook een week hangen in Breda en in januari zijn deze posters te zien in Tilburg. Deze actie is onderdeel van de campagne “Samen op weg naar een gelukkig gewicht”.