Optreden Symfonisch Blaasorkest

3 april 2015

Het Symfonisch Blaasorkest (SBO) houdt zondag 19 april een concert in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis. Het optreden vindt plaats in de aula op de locatie St. Elisabeth en duurt van 13.30 tot 14.30 uur.

Het SBO is het grote orkest van de Harmonie Drunen. De 85 leden staan onder leiding van dirigent Geert Mooren. Het orkest speelt zeer verschillende muziekstijlen van klassiek tot jazz en pop. Regelmatig worden er concerten gegeven op bijzondere locaties in binnen- en buitenland.
Het optreden op de locatie St. Elisabeth (Hilvarenbeekseweg 60) is gratis toegankelijk voor patiënten, bezoekers en belangstellenden. Het publiek krijgt een afwisselend programma, waarbij verschillende muziekgenres aan bod komen. 

Voor meer informatie, kijk op www.harmonie-drunen.nl.