Dankwoord dokter Van Lier

19 maart 2015

Onze zeer gewaardeerde kinderarts Jaap van Lier nam op 27 februari 2015 afscheid van ons ziekenhuis. Om hem extra in het zonnetje te zetten, riepen we iedereen via Facebook op om herinneringen aan hem te delen. Dit werd massaal gedaan en alle reacties werden overhandigd aan Jaap van Lier. Hieronder wil hij graag iedereen bedanken!

Beste kinderen, ouders en medewerkers

Jullie leuke, lieve en ontroerende berichten hebben mij overrompeld. Zoveel reacties had ik absoluut niet verwacht. Met dit bericht wil ik iedereen bedanken. De medewerkers en de collega’s in het ziekenhuis, die mij al die jaren hebben geholpen en gesteund. Vele hulpverleners daarbuiten, met wie ik vaak lang en nauw heb samengewerkt.

En vooral de kinderen en hun ouders voor het vertrouwen dat zij mij al die jaren hebben gegeven. Door jullie allen kan ik terugkijken op een mooie tijd als kinderarts in het TweeSteden ziekenhuis.

Jaap van Lier