Mensen met NAH ontmoeten elkaar bij Café Brein

16 januari 2015

Café Brein is het trefpunt voor mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), hun naasten, hulpverleners en andere belangstellenden. De eerstvolgende editie van Café Brein vindt plaats op donderdag 29 januari, van 19.30 tot 21.30 uur in wijkcentrum De Poorten, Hasselstraat 194 in Tilburg.

Bij mensen met NAH is sprake van een hersenbeschadiging door bijvoorbeeld een hersenbloeding, herseninfarct, hersenkneuzing, ongeval of hersentumor. Bij Café Brein staat altijd een gespreksonderwerp centraal, waarbij ruimte is voor vragen en discussie. Dit alles in een gezellige en ontspannen sfeer. Thema deze keer is: intimiteit, seksualiteit en verlangen. Dit onderwerp is voor veel mensen moeilijk bespreekbaar, terwijl het zeker een rol speelt in de relatie tussen mensen met en zonder NAH. Homeopaat Willem Verreyen en maatschappelijk werker Ruud Jansen zijn de sprekers. Café Brein wordt mede mogelijk gemaakt door het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis. Voor meer informatie:

  • Expertisecentrum Familiezorg, Ellen Willemse, tel. (013) 544 33 43;
  • MEE regio Tilburg, Annelies van der Laan, tel. (013) 542 41 00.