Bijeenkomst over fibromyalgie


Van: 6 september 2018 - 19:00
Tot: 6 september 2018 - 21:30

Wat is fibromyalgie? Hoe kun je omgaan met de pijn- en vermoeidheidsklachten? Deze en andere vragen worden beantwoord tijdens de informatiebijeenkomst ‘Voluit leven met fibromyalgie’, die donderdag 6 september van 19.00 tot 21.30 uur plaatsvindt in MFA De Symfonie aan de Eilenbergstraat 250 in Tilburg-Noord.

Diana Boerema-Evers, gespecialiseerd verpleegkundige reuma in het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis), geeft uitleg over het ziektebeeld fibromyalgie en reikt handvatten en leefstijladviezen aan om beter met klachten van pijn en vermoeidheid om te kunnen gaan.

Belangstellenden krijgen bovendien de gelegenheid om zich op te geven voor de training ‘Doelbewust!’, waarbij het aanleren van vaardigheden prikkelt tot eigen regie behouden en zingeving vinden. Deze training wordt door Diana Boerema verzorgd. Aanmelden voor de gratis toegankelijke bijeenkomst is gewenst, via dianaboerema@gmail.com.

Wat is fibromyalgie?

Fibromyalgie betekent letterlijk: pijn in bindweefsel en spieren. Fibromyalgie wordt ook wel weke delen reuma genoemd. Het komt voor bij ongeveer twee op de honderd volwassenen, vooral bij vrouwen.

Locatie

De Symfonie
Eilenbergstraat 250
5011 EC Tilburg
Route via Google Maps