Voorlichtingsavond schisis

Locatie: ETZ Elisabeth

Van: 21 september 2016 - 19:00
Tot: 21 september 2016 - 22:15

Schisisteam Brabant houdt een informatieavond voor ouders van kinderen met een schisis. De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 21 september van 19.00 tot 22.15 uur in de aula op locatie Elisabeth (Hilvarenbeekseweg 60) van het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis).

Schisis is een aangeboren afwijking van het gezicht, die zich kenmerkt door een spleet in de bovenlip en of een spleet in het gehemelte. Tijdens de informatieavond krijgen ouders antwoorden op vragen over deze afwijking. Ook oud-patiënten en kinderen vanaf 10 jaar zijn van harte welkom.

Op het programma staan ook twee interessante presentaties. Logopedist Emmy Konst licht toe hoe met logopedie de spraak van schisiskinderen kan worden verbeterd. Orthodontist Marco Reinders legt uit hoe het gebit van kinderen met schisis kan worden verfraaid.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich aanmelden door vóór 19 september een mail te sturen naar schisisteam@etz.nl. Graag met vermelding van naam en aantal bezoekers. Bellen kan ook via (013) 539 10 27.

Lees meer over schisis.