Lean symposium 2017

Locatie: ETZ Elisabeth

Van: 20 juni 2017 - 09:00
Tot: 20 juni 2017 - 17:00

Het jaarlijkse Lean symposium in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis vindt plaats op dinsdag 20 juni 2017. Het thema dit jaar is transitie: 'Klaar voor verandering?!'. Het symposium vindt plaats van 9.00 tot 17.00 uur op locatie ETZ Elisabeth. 

Programma Lean symposium

Hugo Borst op Lean symposium in ETZVanuit verschillende perspectieven wordt gekeken naar transitie met betrekking tot continu verbeteren, welke transitie ondergaan organisaties en hoe gaan we de toekomst in? Er wordt verondersteld dat leiderschap een essentiële factor is in transitie op zowel organisatorisch als persoonlijk niveau. Ben jij klaar voor verandering!?

Laat je hierover inspireren op het landelijk bekende Lean symposium van het ETZ. Schrijver en columnist Hugo Borst staat bekend als een kritische man die altijd zegt wat hij denkt, zoals blijkt uit zijn zorgmanifest over ouderenzorg. Een onderwerp van groot maatschappelijk belang wordt op een heel persoonlijke en directe manier van een nieuwe lading voorzien. Hugo Borst neemt ons mee in zijn verhaal.

Victor Kas, Continuous Improvement Manager, neemt ons mee in de wereld van continu verbeteren binnen Philips. Maurice van Rooijen, oprichter van Jonge Geesten ®, vertelt over de verschuiving binnen organisaties richting flexibele en natuurlijke vormen van leiderschap waarin het individu en netwerken een grote rol spelen.

Laat je ook inspireren tijdens parallelsessies waarin sprekers uit de zorg en het bedrijfsleven hun ervaringen delen.

Bekijk volledige programma, inclusief alle parallelsessies

Locatie

ETZ, locatie Elisabeth,
Hilvarenbeekseweg 60 Tilburg

Doelgroep

Leidinggevenden, managers, medewerkers en medisch specialisten die Lean toepassen.

Kosten

  • Medewerkers ETZ: € 75
  • Leden netwerk ‘Lean in de zorg’: € 175
  • Niet-leden: € 275

Accreditatie is aangevraagd voor specialisten en verpleegkundig specialisten

Meer informatie

lean@etz.nl

Aanmelden

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Het symposium zit vol. Wil je op de wachtlijst geplaatst worden? Mail dan naar lean@etz.nl. 

Lean symposium 2017 Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis