Informatieavond hoofdpijn

Locatie: ETZ Elisabeth

Van: 2 november 2017 - 19:00
Tot: 2 november 2017 - 21:30

Wat kun je zelf doen bij chronische hoofdpijn? Deze vraag staat centraal tijdens de informatieavond hoofdpijn die donderdag 2 november plaatsvindt in het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis). 

Belangstellenden zijn vanaf 18.30 uur welkom in de aula van locatie ETZ Elisabeth aan de Hilvarenbeekseweg in Tilburg. De ETZ-neurologen dr. G. Schoonman en J. Manuputty openen om 19.00 uur de avond. Zij leggen uit wat chronische hoofdpijn is, waar het door komt en welke mogelijkheden patiënten hebben om de pijn te verlichten.

Daarna gaat medisch psycholoog Lisette Visser in op de acceptatie van en het omgaan met de gevolgen van chronische hoofdpijn. Aansluitend is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen. Vervolgens vertelt een ‘ervaren’ hoofdpijnpatiënt hoe het is om zelf de regie te nemen bij de behandeling van hoofdpijn.

Aanmelden

De gratis toegankelijke avond eindigt om 21.30 uur. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, worden bezoekers verzocht zich vooraf aan te melden via e.vanberkel@etz.nl of telefoonnummer (013) 539 25 52 (tijdens kantooruren).

De informatieavond is een initiatief van Hoofdpijnnet, de vereniging voor mensen met migraine, clusterhoofdpijn, chronisch dagelijkse hoofdpijn, spanningshoofdpijn en aangezichtspijn.

Bekijk de flyer