Dialyse webinar: samen beslissen


Van: 3 februari 2021 - 19:00
Tot: 3 februari 2021 - 20:15

Webinar Samen beslissen: kiezen voor de juiste zorg
Als u een nierziekte hebt, komt er veel op u af. U krijgt te maken met verschillende onderzoeken en behandelingen. En soms krijgt u ook hulp in uw dagelijkse leven, bijvoorbeeld thuiszorg of huishoudelijke hulp .

Vaak moet u dan keuzes maken. Bijvoorbeeld voor een behandeling. Of welke hulp u wilt. Meestal zijn er verschillende mogelijkheden. En hebt u dus meer keuze dan u denkt. Zorgverleners proberen u bij die keuzes zo goed mogelijk te begeleiden. Maar ook uw inbreng is belangrijk. Dat noemen we Samen beslissen.

Hulp bij keuzes maken
Waarom is Samen beslissen zo belangrijk? Wat kunt u doen om tot een keuze te komen die bij u past? Wat zijn ervaringen van andere nierpatiënten en hoe kijken zorgverleners hier tegenaan? Dit  hoort u in het webinar ‘Samen kiezen voor het beste’.

Het webinar wordt georganiseerd door de Nierpatiënten Vereniging Nederland (NVN) en regionale nierpatiëntenverenigingen. U bent van harte uitgenodigd het webinar te volgen, óók als u geen lid bent van de NVN of een regionale nierpatiëntenvereniging.

Datum & tijd
Woensdag 3 februari 2021
19.00 - 20.15 uur

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor het webinar ‘Samen kiezen voor het beste’ via de volgende link: https://www.nvn.nl/activiteiten/agenda/.

Rond 28 januari 2021 ontvangt u dan een link waarmee u toegang heeft tot het webinar.

Vragen?
Hebt u al vragen over Samen beslissen? Mail ze naar Karen Prantl, beleidsmedewerker bij de NVN: prantl@nvn.nl. Uw vragen worden dan beantwoord in het webinar.