Congres ‘Hart voor goede zorg; Tijd voor reflectie & ethiek’


Van: 26 november 2018 - 09:30
Tot: 26 november 2018 - 16:30

Op maandag 26 november gaat de Week van reflectie van start met het congres ‘Hart voor goede zorg; Tijd voor reflectie & ethiek’. Het congres is de feestelijke kick-off van de landelijke Week van reflectie.

Tijdens het congres ‘Hart voor goede zorg; Tijd voor reflectie’ kun je deelnemen aan een exclusieve masterclass met presentaties van topsprekers: dr. Sander de Hosson, dr. Ronnie van Diemen, drs. Jacobine Geel, en prof. dr. Carlo Leget. In het tweede deel van de masterclass verzorgen de sprekers deelsessies over het thema van hun presentatie. Een unieke gelegenheid om kennis te maken met deze sprekers, ervaringen uit te wisselen, en met elkaar in gesprek te gaan. Daarnaast is er tijdens het congres volop gelegenheid om deel te nemen aan praktijkgerichte workshops met actuele thema’s zoals ‘Ethiek in de praktijk’; ‘In gesprek over goede zorg’; ‘Ethisch leiderschap’; en ‘Mindfulness’.

Het congres vindt plaats op maandag 26 november 2018 van 09.30 tot 16.30. op locatie ETZ Elisabeth. Deelname aan het congres kost € 195,- inclusief koffie, thee, lunch en na afloop een drankje en hapje. Na 20 oktober 2018 bedraagt de bijdrage € 225. Bijdragen komen ten goede aan de Week van reflectie. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar congres@weekvanreflectie.nl.

Klik hier voor meer informatie over het congres.