Week van reflectie


Van: 26 november 2018 - 09:30
Tot: 30 november 2018 - 17:00

Van 26 tot en met 30 november is de Week van reflectie 2018. Tijdens deze landelijke week (26 tot en met 30 november) worden zorgverleners extra uitgenodigd na te denken over goede zorg. In het ETZ staat de volgende vraag centraal: hoe hebben we oog voor jou als patiënt?

Voor zowel medewerkers als patiënten worden deze week diverse bijeenkomsten georganiseerd, waaronder een fototentoonstelling en een congres.

Fototentoonstelling

Met de jaarlijkse fototentoonstelling laat het ETZ zien hoe onze zorgverleners zich met hart en ziel inzetten voor onze patiënten. De fototentoonstelling is de hele week te zien in de centrale hal op de drie ziekenhuislocaties: ETZ Elisabeth, ETZ TweeSteden en ETZ Waalwijk.

Fototentoonstelling Week van reflectie

Congres ‘Hart voor goede zorg; Tijd voor reflectie & ethiek’ op 26 november

Op maandag 26 november gaat de Week van reflectie van start met het congres ‘Hart voor goede zorg; Tijd voor reflectie & ethiek’. Het congres is de feestelijke kick-off van de landelijke Week van reflectie.

Tijdens het congres ‘Hart voor goede zorg; Tijd voor reflectie’ kun je deelnemen aan een exclusieve masterclass met presentaties van topsprekers: dr. Sander de Hosson, dr. Ronnie van Diemen, drs. Jacobine Geel, en prof. dr. Carlo Leget. In het tweede deel van de masterclass verzorgen de sprekers deelsessies over het thema van hun presentatie. Een unieke gelegenheid om kennis te maken met deze sprekers, ervaringen uit te wisselen, en met elkaar in gesprek te gaan. Daarnaast is tijdens het congres gelegenheid om deel te nemen aan praktijkgerichte workshops met actuele thema’s zoals ‘Ethiek in de praktijk’; ‘In gesprek over goede zorg’; ‘Ethisch leiderschap’; en ‘Mindfulness’.

Het congres vindt plaats op maandag 26 november 2018 van 09.30 tot 16.30. op locatie ETZ Elisabeth. Deelname aan het congres kost € 195,- inclusief koffie, thee, lunch en na afloop een drankje en hapje. Na 20 oktober 2018 bedraagt de bijdrage € 225. Bijdragen komen ten goede aan de Week van reflectie. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar congres@weekvanreflectie.nl.

Ga naar de website voor meer informatie over het congres.