Café Brein in Tilburg 22 november 2018


Van: 31 januari 2019 - 19:30
Tot: 31 januari 2019 - 21:30

Café BreinCafé Brein is een trefpunt voor zowel naastbetrokkenen van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) als voor mensen met een NAH, hulpverleners en andere geïnteresseerden. Bij mensen met NAH is sprake van een hersenbeschadiging ten gevolge van bijvoorbeeld een hersenbloeding, herseninfarct, hersenkneuzing ongeval of, hersentumor en dergelijke.

Café Brein wordt vormgegeven door: MEE regio Tilburg, Thebe  en GGZBreburg. Iedere café avond staat er een onderwerp centraal en is er ruimte voor vragen en discussie. Dit alles in een gezellige en ontspannen sfeer.

Thema: Yoga voor mensen met hersenletsel

Gastsprekers: yogadocenten Wendy Pijnenburg en Freek Verreijen

Dat yoga voor ieder mens bij kan dragen aan een gezonde leefstijl is al langer bekend. Dat yoga voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) veel oplevert, hebben Wendy Pijnenburg en Freek Verreijen aan den lijve ondervonden. Al geruime tijd leven zij met NAH. 'Yoga heeft voor mij veel betekend als het gaat om het accepteren van mijn beperkingen die gepaard gaan met NAH', aldus Freek. Wendy geeft aan dat ze zich door yoga veel sterker is gaan voelen. 'Ik ben nu meer in staat me te focussen op de dingen die wel goed gaan'.

Tijdens deze avond kun je kennis maken met NAH-vriendelijke yoga en kunnen ervaringen met andere deelnemers gedeeld worden.

Locatie

Café Brein vindt plaats in Multifunctioneel Centrum “de Poorten”, Hasseltstraat 194,  5046 LP Tilburg. Belangstellenden zijn van harte welkom en kunnen zonder aanmelding binnenlopen.
De toegang is gratis. Café Brein begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur.

Café Brein wordt mede mogelijk gemaakt door het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis.

Meer informatie

  • MEE regio Tilburg, Annelies van der Laan, tel. (013) 542 41 00.
  • Thebe Thuisbegeleiding, Gerda Oostenrijk, tel. (06) 1364 5204.
  • GGZ Breburg, Yvonne Maas, tel. (088) 016 24 00

Kijk ook op onze website!

Volgende data Café Brein in 2019

  • donderdag 28 maart
  • donderdag 6 juni
  • donderdag 12 september
  • donderdag 21 november

 

Tot slot

Het Hersenletselnetwerk Midden-Brabant vindt goede zorg voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel belangrijk en jouw mening is hierbij van groot belang. Het wordt zeer op prijs gesteld als je via onderstaande link de vragenlijst wilt invullen: