Café Brein in Tilburg 27 september 2018


Van: 27 september 2018 - 19:30
Tot: 27 september 2018 - 21:30

Café BreinCafé Brein is een trefpunt voor zowel naastbetrokkenen van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) als voor mensen met een NAH, hulpverleners en andere geïnteresseerden. Bij mensen met NAH is sprake van een hersenbeschadiging ten gevolge van bijvoorbeeld een hersenbloeding, herseninfarct, hersenkneuzing ongeval of, hersentumor en dergelijke.

Café Brein wordt vormgegeven door: MEE regio Tilburg, Thebe  en GGZBreburg. Iedere café avond staat er een onderwerp centraal en is er ruimte voor vragen en discussie. Dit alles in een gezellige en ontspannen sfeer.

Thema: Arbeidsmogelijkheden bij NAH

Sandra is tijdens haar afstudeerfase uitgevallen met NAH klachten en heeft ongeveer twintig jaar in de Wajong gezeten, vanwege de nieuwe wetgeving kreeg zij opeens vorig jaar bericht van het UWV dat zij op zoek moest naar een baan. En…dat is gelukt!!  In haar verhaal zal zij vertellen hoe haar dat is gelukt en hoe haar ervaring is geweest van een re-integratie traject bij Libra Arbeidsexpertise. 
Na de pauze komt inhoudelijke informatie over de trajecten en de wetgeving aan bod en zal er ruimte zijn voor het stellen van vragen en uitwisseling van ervaringen.

Gastsprekers: Sandra Monden, ervaringsdeskundige en Mariska de Mooij, Libra Arbeidsexpertise

Locatie

Café Brein vindt plaats in Multifunctioneel Centrum “de Poorten”, Hasseltstraat 194,  5046 LP Tilburg. Belangstellenden zijn van harte welkom en kunnen zonder aanmelding binnenlopen.
De toegang is gratis. Café Brein begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur.

Café Brein wordt mede mogelijk gemaakt door het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis.

Meer informatie

  • MEE regio Tilburg, Annelies van der Laan, tel. (013) 542 41 00.
  • Thebe Thuisbegeleiding, Gerda Oostenrijk, tel. (06) 1364 5204.
  • GGZ Breburg, Yvonne Maas, tel. (088) 016 24 00

Kijk ook op onze website!

Volgende data Café Brein

  • Donderdag 22 november 2018