Café Brein in Tilburg 11 november 2021


Van: 11 november 2021 - 19:30
Tot: 11 november 2021 - 21:30

Café Brein

Café Brein is een trefpunt voor zowel naastbetrokkenen van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) als voor mensen met een NAH, hulpverleners en andere geïnteresseerden. Bij mensen met NAH is sprake van een hersenbeschadiging ten gevolge van bijvoorbeeld een hersenbloeding, herseninfarct, hersenkneuzing ongeval of, hersentumor e.d.
Café Brein wordt vormgegeven door: MEE regio Tilburg, Thebe  en GGZBreburg.
Iedere café avond staat er een onderwerp centraal en is er ruimte voor vragen en discussie. Dit alles in een gezellige en ontspannen sfeer.

Thema: 'Mijn CVA en ik... duo op een hobbelig pad'

Gastspreker: Marian Cosijn

Marian Cosijn komt deze avond haar verhaal vertellen aan de hand van haar boek ‘Mijn CVA en ik…duo op een hobbelig pad'. Hierin beschrijft ze hoe zij als 50 jarige, direct na een operatie door een herseninfarct getroffen werd. Zelf werkte ze als verpleegkundige in het ziekenhuis waar ze opgenomen lag. Ze beschrijft de 2 jaar re-integratie, de druk en onmacht die ze tijdens deze periode ervoer van de Arbo arts, de werkgever en het UWV. Na 2 zware jaren werd ze afgekeurd en volgde een periode van rust, rouw, herstel en bezinning. Een lange weg en een hobbelig pad. Een tijd van oefenen, pijn, doelen bijstellen, grenzen leren kennen, praten, luisteren en leren. Vol van emotie en uiteindelijk acceptatie.

Het wordt een interactieve avond waarbij iedereen welkom is om ook zijn of haar verhaal te doen en ervaringen te delen. Gewoon luisteren naar de anderen kan natuurlijk ook!

Meer informatie

Kijk ook op onze website!

Let op: nieuwe locatie

Café Brein vindt plaats in Multifunctioneel Centrum “Het Spoor" Schaepmanstaat 36, 5041AR Tilburg. 
De toegang is gratis. Café Brein begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur.

Data Café Brein in 2022

  • donderdag 3 februari
  • donderdag 31 maart
  • donderdag 9 juni
  • donderdag 29 september
  • donderdag 24 november