Patiëntenmagazine ETZ In Beeld

Drie keer per jaar verschijnt het ETZ In Beeld in de huis-aan-huiskranten die in de regio Midden-Brabant worden verspreid. Het katern staat boordevol nieuws en achtergrondverhalen over de zorg in ons ziekenhuis.

Verspreiding

ETZ In Beeld verschijnt als een apart katern in de huis-aan-huisbladen, waaronder Stadsnieuws Tilburg en Maasroute Waalwijk. ETZ In Beeld verspreiden we ook op de (verpleeg)afdelingen en in de wachtruimtes van het ziekenhuis. De patiëntenkrant heeft een oplage van circa 200.000 exemplaren.

Laatste nummer

Eind juni 2018 is het nieuwste nummer van patiëntenkrant ETZ In Beeld verschenen. In de krant aandacht voor het nieuwe Moeder- en Kindcentrum Fam. Daarnaast gaat bestuurder Bart Berden op bezoek bij mevrouw Diny Jansen op de verpleegafdeling Longgeneeskunde. Ook patiënt Theo van Dongen komt aan het woord. Hij heeft een intensief hartrevalidatieprogramma gevolgd en is nu weer helemaal de oude.

Ook een verslag van het bezoek van minister Bruno Bruins (Medische Zorg en Sport) aan het ETZ. Hij sprak hier onder andere met longarts dr. Jeroen Kloover en oncologieverpleegkundige René Leijtens over een nieuw zorgpad bij Longgeneeskunde, volledig afgestemd op de patiënt. Ook geven een aantal patiënten en medewerkers hun mening over het patiëntenportaal MijnETZ. Én de puzzel is weer terug. Weet jij de oplossing, dan maak je kans op een cadeaubon van onze restaurants.

Blader de patiëntenkrant online door.


Cover ETZ In Beeld juli 2018

Archief

Meer informatie

Heb je vragen of tips voor ETZ In Beeld of wil je een keer gastredacteur zijn? Dat kan! Stuur dan een mail naar communicatie@etz.nl.