Patiëntenmagazine ETZ In Beeld

Drie keer per jaar verschijnt het ETZ In Beeld in de huis-aan-huiskranten die in de regio Midden-Brabant worden verspreid. Het katern staat boordevol nieuws en achtergrondverhalen over de zorg in ons ziekenhuis.

Verspreiding

ETZ In Beeld verschijnt als een apart katern in de huis-aan-huisbladen, waaronder Stadsnieuws Tilburg en Maasroute Waalwijk. ETZ In Beeld verspreiden we ook op de (verpleeg)afdelingen en in de wachtruimtes van het ziekenhuis. De patiëntenkrant heeft een oplage van circa 200.000 exemplaren.

Laatste nummer

In het decembernummer van de patiëntenkrant lees je meer over ons nieuwe voedingsconcept Eten voor jou. Daarnaast deelt darmkankerpatiënt Harrie Keusters (59) zijn ervaringen van de zorg in het ETZ. Dermatoloog Annemarie Rozendaal (37) en plastisch chirurg Bart van Nimmen (52) vertellen over hoe zij huidkankerpatiënten samen de beste zorg bieden.

Uiteraard is er ook weer een nieuwe puzzel. Weet jij de oplossing? Dan maak je kans op een cadeaubon van onze restaurants.

Lees ETZ In Beeld editie december 2019

Lees ETZ In Beeld editie december 2019

 

Archief

Meer informatie

Heb je vragen of tips voor ETZ In Beeld of wil je een keer gastredacteur zijn? Dat kan! Stuur dan een mail naar communicatie@etz.nl.