Patiëntenmagazine ETZ In Beeld

Drie keer per jaar verschijnt het ETZ In Beeld in de huis-aan-huiskranten die in de regio Midden-Brabant worden verspreid. Het katern staat boordevol nieuws en achtergrondverhalen over de zorg in ons ziekenhuis.

Verspreiding

ETZ In Beeld verschijnt als een apart katern in de huis-aan-huisbladen, waaronder Stadsnieuws Tilburg en Maasroute Waalwijk. ETZ In Beeld verspreiden we ook op de (verpleeg)afdelingen en in de wachtruimtes van het ziekenhuis. De patiëntenkrant heeft een oplage van circa 200.000 exemplaren.

Laatste nummer

Eerste ETZ In Beeld van 2019! In deze editie van de patiëntenkrant leest over de sluiting van de Spoedeisende Hulpen op locatie ETZ TweeSteden. Wat zijn de gevolgen van deze sluiting voor patiënten? Daarnaast praat een koppel over hun ervaring met een maagverkleining en wordt er aandacht besteed aan het IC-Café; een cafe voor IC-patiënten met PICS (Post Intensive Care Syndroom).

Een oplettend oog heeft vast de nieuwe dienstkleding van de zorgprofessionals gezien. Elke werknemer heeft namelijk een ander uniform. Waaraan kun je medewerkers herkennen? Uiteraard is er ook weer een nieuwe puzzel. Weet jij de oplossing? Dan maak je kans op een cadeaubon van onze restaurants.

Bekijk ETZ In Beeld januari 2019

ETZ-In-Beeld.JPG

Archief

Meer informatie

Heb je vragen of tips voor ETZ In Beeld of wil je een keer gastredacteur zijn? Dat kan! Stuur dan een mail naar communicatie@etz.nl.