Patiëntenmagazine ETZ In Beeld

Drie keer per jaar verschijnt het ETZ In Beeld in de huis-aan-huiskranten die in de regio Midden-Brabant worden verspreid. Het katern staat boordevol nieuws en achtergrondverhalen over de zorg in ons ziekenhuis.

Verspreiding

ETZ In Beeld verschijnt als een apart katern in de huis-aan-huisbladen, waaronder Stadsnieuws Tilburg en Maasroute Waalwijk. ETZ In Beeld verspreiden we ook op de (verpleeg)afdelingen en in de wachtruimtes van het ziekenhuis. De patiëntenkrant heeft een oplage van circa 200.000 exemplaren.

Laatste nummer

In mei is ons tweede nummer van ETZ In Beeld uit. In deze editie van de patiëntenkrant lees je over de sluiting van de Spoedeisende Hulpen op locatie ETZ TweeSteden. Wat zijn de gevolgen van deze sluiting voor patiënten? Daarnaast lees je over 'Eten voor jou' - een nieuw voedingsconcept voor onze patiënten. Goede voeding helpt namelijk bij een sneller herstel. En hoe fijn is het wanneer je kunt kiezen?

Uiteraard is er ook weer een nieuwe puzzel. Weet jij de oplossing? Dan maak je kans op een cadeaubon van onze restaurants.

Bekijk ETZ In Beeld mei 2019 

ETZ-In-Beeld_1905-web.jpg

Archief

Meer informatie

Heb je vragen of tips voor ETZ In Beeld of wil je een keer gastredacteur zijn? Dat kan! Stuur dan een mail naar communicatie@etz.nl.