Patiëntenmagazine ETZ In Beeld

Drie keer per jaar verschijnt het ETZ In Beeld in de huis-aan-huiskranten die in de regio Midden-Brabant worden verspreid. Het katern staat boordevol nieuws en achtergrondverhalen over de zorg in ons ziekenhuis.

Verspreiding

ETZ In Beeld verschijnt als een apart katern in de huis-aan-huisbladen, waaronder Stadsnieuws Tilburg en Maasroute Waalwijk. ETZ In Beeld verspreiden we ook op de (verpleeg)afdelingen en in de wachtruimtes van het ziekenhuis. De patiëntenkrant heeft een oplage van circa 200.000 exemplaren.

Laatste nummer

In september is ons derde nummer van ETZ In Beeld uit. In deze editie van de patiëntenkrant lees je hoe de zorg verdeeld is over onze locaties. Waar kun je terecht voor welke zorg? Daarnaast lees je over een hersteloperatie bij een stoma. Een verloskundige en een gynaecoloog laten zien waar de overeenkomsten en verschillen in hun dagelijkse werkzaamheden zitten.

Uiteraard is er ook weer een nieuwe puzzel. Weet jij de oplossing? Dan maak je kans op een cadeaubon van onze restaurants.

Bekijk ETZ In Beeld september 2019 

ETZ In Beeld - september 2019

Archief

Meer informatie

Heb je vragen of tips voor ETZ In Beeld of wil je een keer gastredacteur zijn? Dat kan! Stuur dan een mail naar communicatie@etz.nl.