Locatiegegevens

ETZ Waalwijk
Kasteellaan 2, 5141 BM Waalwijk

Tel.: (013) 221 00 00

Klik hier om een afspraak te maken voor bloedafname

Patiëntenregistratie

Postadres

Balie van maandag t/m vrijdag
geopend van 07.30 - 17.00 uur

Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis
Locatie X
Postbus 90151
5000 LC
Tilburg

 


Ik kom met de auto

Parkeren in ETZ Waalwijk is gratis. Op de terreinen van ETZ zijn de algemeen geldende verkeersregels van kracht. Parkeren buiten de vakken, onterecht parkeren op invalidenplaatsen en het blokkeren van de vluchtroutes is niet toegestaan.

(Gedeeltelijk) fout geparkeerde auto’s/motoren kunnen worden weggesleept of beboet door het weigeren van de toegang tot het parkeerterrein. De kosten voor het wegslepen zijn voor de eigenaar van het voertuig. ETZ is niet aansprakelijk voor schade aan of diefstal van voertuigen.

Ik kom met de (brom)fiets

De overdekte fietsenstallingen bevinden zich vlakbij de hoofdingang. Fietsen en bromfietsen mogen uitsluitend in de daarvoor bestemde stallingen worden geplaatst vanwege de brandveiligheid. ETZ is niet aansprakelijk voor schade aan of diefstal van (brom)fietsen.

Ik kom met het openbaar vervoer

ETZ Waalwijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Raadpleeg www.9292.nl voor het openbaar vervoer naar ons ziekenhuis.

Rolstoel

Bij de hoofdingang van het ziekenhuis staan rolstoelen. Voor het gebruik is een muntstuk nodig. Dat krijg je na gebruik van de rolstoel terug, net als bij een winkelwagentje.

 

Contact