In het ziekenhuis

Afspraken

Voor jouw eerste afspraak op een polikliniek in ons ziekenhuis word je aangemeld door je huisarts. De poli stuurt binnen vijf werkdagen een uitnodiging.

Voorbereiden

Voor je afspraak op de polikliniek of voor een opname op de verpleegafdeling is het belangrijk dat je aan een aantal dingen denkt.

Kosten

Ben ik goed verzekerd voor medische zorg? Hoe zit het met mijn eigen risico? Hoe worden de kosten van mijn behandeling bepaald?

Op bezoek

Tijdens jouw verblijf in het ETZ is bezoek natuurlijk van harte welkom.

Jouw ervaring

Deel ook jouw ervaring met het ETZ. Want samen kunnen wij de zorg verbeteren!

Voor patiënten

Als jij of iemand uit jouw omgeving met een ziekte wordt geconfronteerd, kan dat veel vragen oproepen. Soms kan een patiëntenvereniging dan uitkomst bieden.

Faciliteiten

Als patiënt of bezoeker van het ETZ kun je van diverse voorzieningen gebruikmaken. Per locatie verschillen de voorzieningen.

Infectiepreventie

De afdeling Infectiepreventie van het ETZ heeft de belangrijke taak om ziekenhuisinfecties zoveel mogelijk te voorkomen.

Ondersteuning en begeleiding

Ziek zijn, een behandeling ondergaan of opgenomen worden in het ziekenhuis is ingrijpend. Bij ETZ bieden we je daarom de nodige ondersteuning en begeleiding.

Orgaan- en weefseldonatie

Donatie is het beschikbaar stellen van gezonde organen en weefsels voor patiënten. Onze zorgverleners zijn erin getraind om je te begeleiden bij vragen en beslissingen over orgaan- en weefseldonatie.

Rechten en regels

We hebben allebei rechten en plichten: jij als patiënt of bezoeker en wij als ziekenhuis.