Plan je reis

Locatiegegevens

ETZ TweeSteden
Dr. Deelenlaan 5, 5042 AD Tilburg

Tel.: (013) 221 00 00

Klik hier om een afspraak te maken voor bloedafname

Patiëntenregistratie

Postadres

Balie van maandag t/m vrijdag
geopend van 07.30 - 17.00 uur

Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis
Locatie X
Postbus 90151
5000 LC
Tilburg

 


Ik kom met de auto

Het parkeerterrein bij de hoofdingang is bestemd voor patiënten, bezoekers en mindervaliden. Wanneer je slecht ter been bent, kun je voor de ingang in- en uitstappen. Daarnaast zijn vlakbij de ingang invalidenparkeerplaatsen. Extra parkeerruimte is via het parkeerterrein beschikbaar op het terrein van de Hasseltveste (het kantoorgebouw aan de Rueckertbaan). Volg bij drukte op ons parkeerterrein daarom de borden naar de extra parkeerplaatsen.

Bij de hoofdingang is een groot bezoekersparkeerterrein. Je kunt hier parkeren voor € 1,50 per uur met een maximum van € 5,00 per bezoek. Het ETZ biedt ook de mogelijkheid om een parkeerabonnement aan te schaffen. Voor het parkeren geldt een tijdsgebonden parkeertarief zoals je ziet in onderstaande tabel.

Parkeerduur Tarief
Tot 20 minuten gratis
Tot 30 minuten € 0,50
Tot 45 minuten € 1,00
Tot 1 uur € 1,50
Tot 1 uur en 20 minuten € 2,00
Tot 1 uur en 40 minuten € 2,50
Tot 2 uur € 3,00
Tot 2 uur en 20 minuten € 3,50
Tot 2 uur en 40 minuten € 4,00
Tot 3 uur € 4,50
Langer dan 3 uur € 5,00

In de bezoekershal en buiten op het parkeerterrein staan betaalautomaten. Binnen kun je met contant geld of pin betalen; buiten alleen met pin. Bij verlies van je parkeerkaart wordt € 5,00 in rekening gebracht.

Op de terreinen van het ETZ zijn de algemeen geldende verkeersregels van kracht. Parkeren buiten de vakken, onterecht parkeren op invalidenplaatsen en het blokkeren van de vluchtroutes is niet toegestaan. (Gedeeltelijk) fout geparkeerde auto’s/motoren kunnen worden weggesleept of beboet door het weigeren van de toegang tot het parkeerterrein. De kosten voor het wegslepen zijn voor de eigenaar van het voertuig. Het ETZ is niet aansprakelijk voor schade aan of diefstal van voertuigen.

Ik kom met de (brom)fiets

De overdekte fietsenstallingen bevinden zich vlakbij de hoofdingang. Fietsen en bromfietsen mogen uitsluitend in de daarvoor bestemde stallingen worden geplaatst vanwege de brandveiligheid. Het ETZ is niet aansprakelijk voor schade aan of diefstal van (brom)fietsen.

Ik kom met het openbaar vervoer

ETZ TweeSteden is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Raadpleeg www.9292.nl voor het openbaar vervoer naar ons ziekenhuis.

Rolstoel

Bij de hoofdingang, op de Spoedeisende Hulp en bij ingang west van het ziekenhuis staan rolstoelen. Voor het gebruik is een muntstuk nodig. Die krijg je na gebruik van de rolstoel terug, net als bij een winkelwagentje.

Contact