MijnETZ - patiëntenportaal

Veilig toegang tot jouw persoonlijk digitaal patiëntdossier

Via MijnETZ bekijk je thuis je persoonlijke en medische gegevens zoals die in het ETZ bekend zijn.

 

Ga naar het patiëntenportaal MijnETZ

Voordelen van MijnETZ

Met MijnETZ krijg je veilig toegang tot jouw persoonlijk digitaal patiëntdossier. In het patiëntportaal kun je jouw dossiergegevens inzien en al je ingeplande poliklinische ziekenhuisafspraken bekijken. Ook kun je zelf controleafspraken en telefonische afspraken inplannen. Bekijk de video voor meer uitleg over de voordelen van MijnETZ.

Hulp nodig?

Bel dan met de MijnETZ helpdesk: (013) 221 21 00 (op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur). Of mail je vraag naar mijnetz@etz.nl

 

Hoe krijg ik toegang tot MijnETZ?

Dat kan op 2 manieren:

  1. Met DigiD. Op het inlogscherm van MijnETZ staat een oranje DigiD button. Deze knop geeft eenvoudig toegang tot het portaal en de app van MijnETZ (MyChart). Jouw BSN-nummer moet dan wel bekend zijn in het ETZ. Meer informatie lees je op deze pagina
  2. Met een activatiecode. Je haalt een activatiecode bij de afdeling Patiëntenregistratie, de poliklinieken of op de verpleegafdelingen. Meld jezelf hiervoor bij de baliemedewerker. Wanneer je jezelf hebt gelegitimeerd met een geldig identiteitsbewijs krijg je de code. Met deze activatiecode log je in en maak je een eigen gebruikersnaam en wachtwoord aan.

 


 

Meer over MijnETZ

Patiënt en partner kijken in MijnETZ

Veelgestelde vragen MijnETZ

Heb je vragen over patiëntenportaal MijnETZ? Wil je weten wat er nog meer mogelijk is met MijnETZ? Kijk dan bij de veelgestelde vragen.

MijnETZ