MijnETZ - patiëntenportaal

Veilig toegang tot jouw persoonlijk digitaal patiëntendossier

Regel jij jouw zaken graag digitaal? MijnETZ geeft je toegang tot het medische dossier in ons ziekenhuis. 

Als patiënt van het ETZ maak je op een veilige manier zelf afspraken, bekijk je je uitslagen of stuur je een bericht naar je behandelend arts. Gewoon vanuit huis met een computer, tablet of smartphone. Op elk moment, wanneer het jou het beste uitkomt.

Hoe krijg ik toegang tot MijnETZ?

Dat kan op 2 manieren:

  1. Met DigiD. Op het inlogscherm van MijnETZ staat een oranje DigiD button. Deze knop geeft eenvoudig toegang tot het portaal en de app van MijnETZ (MyChart). Jouw BSN-nummer moet dan wel bekend zijn in het ETZ. Meer informatie lees je op deze pagina
  2. Met een activatiecode. Je haalt een activatiecode bij de afdeling Patiëntenregistratie, de poliklinieken of op de verpleegafdelingen. Meld jezelf hiervoor bij de baliemedewerker. Wanneer je jezelf hebt gelegitimeerd met een geldig identiteitsbewijs krijg je de code. Met deze activatiecode log je in en maak je een eigen gebruikersnaam en wachtwoord aan.

Hoe werkt MijnETZ?

In dit gedeelte bevindt zich een video. Die is niet zichtbaar omdat de cookies (nog) niet zijn geaccepteerd. Bekijk ons cookiebeleid.

 

Hulp nodig?

Bel dan met de MijnETZ helpdesk: (013) 221 21 00 (op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur). Of mail je vraag naar mijnetz@etz.nl

Meer over MijnETZ

Patiënt en partner kijken in MijnETZ

Veelgestelde vragen MijnETZ

Heb je vragen over patiëntenportaal MijnETZ? Wil je weten wat er nog meer mogelijk is met MijnETZ? Kijk dan bij de veelgestelde vragen.

MijnETZ