Plan je reis

Locatiegegevens

ETZ Elisabeth
Hilvarenbeekseweg 60, 5022 GC Tilburg

Tel.: (013) 221 00 00

Klik hier om een afspraak te maken voor bloedafname

Patiëntenregistratie

Postadres

Balie van maandag t/m vrijdag
geopend van 07.30 - 17.00 uur.

Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis
Locatie X
Postbus 90151
5000 LC
Tilburg


Ik kom met de auto

Bij de hoofdingang is een groot bezoekersparkeerterrein (ingang: Prof. van Buchemlaan). Je kunt hier parkeren voor € 1,50 per uur met een maximum van € 5,00 per bezoek. Het ETZ biedt ook de mogelijkheid om een parkeerabonnement aan te schaffen. Voor het parkeren geldt een tijdsgebonden parkeertarief zoals je ziet in onderstaande tabel.

Parkeerduur Tarief
Tot 20 minuten gratis
Tot 30 minuten € 0,50
Tot 45 minuten € 1,00
Tot 1 uur € 1,50
Tot 1 uur en 20 minuten € 2,00
Tot 1 uur en 40 minuten € 2,50
Tot 2 uur € 3,00
Tot 2 uur en 20 minuten € 3,50
Tot 2 uur en 40 minuten € 4,00
Tot 3 uur € 4,50
Langer dan 3 uur € 5,00

Op de terreinen van het ETZ zijn de algemeen geldende verkeersregels van kracht. Parkeren buiten de vakken, onterecht parkeren op invalidenplaatsen en het blokkeren van de vluchtroutes is niet toegestaan. (Gedeeltelijk) fout geparkeerde auto’s/motoren kunnen worden weggesleept of beboet door het weigeren van de toegang tot het parkeerterrein. De kosten voor het wegslepen zijn voor de eigenaar van het voertuig. Het ETZ is niet aansprakelijk voor schade aan of diefstal van voertuigen.

Parkeertaxi

Het ziekenhuis werkt met een Parkeertaxi om patiënten en bezoekers van de parkeerplaats naar de hoofdingang te brengen. Je kunt gratis gebruikmaken van de Parkeertaxi.

In- en uitstapzone

ETZ Elisabeth heeft een 'In- en uitstapzone' om patiënten en bezoekers voor de hoofdingang te kunnen afzetten of te kunnen ophalen. Alleen als je een invalideparkeerkaart hebt, mag je hier parkeren.

Ik kom met de (brom)fiets

De fietsenstallingen bevinden zich vlakbij de hoofdingang. Voor bezoekers is er een kleine overdekte fietsenstalling. Ook is er naast het fietspad een open stallingstrook voor je fiets. Fietsen en bromfietsen mogen uitsluitend in de daarvoor bestemde stallingen worden geplaatst. (Brom)fietsen mogen niet in de gebouwen worden gestald vanwege de brandveiligheid. Het ETZ is niet aansprakelijk voor schade aan of diefstal van (brom)fietsen.

Ik kom met het openbaar vervoer

ETZ Elisabeth is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Raadpleeg www.9292.nl voor het openbaar vervoer naar ons ziekenhuis.

Rolstoel

Bij de hoofdingang, op de Spoedeisende Hulp en aan de achterzijde van het ziekenhuis staan rolstoelen. Voor het gebruik is een muntstuk nodig. Die krijg je na gebruik van de rolstoel terug, net als bij een winkelwagentje.

Contact