Eten en drinken ETZ TweeSteden

Bies&Look (restaurant)

Op locatie ETZ TweeSteden kun je voor eten en drinken terecht in ons restaurant Bies&Look en de koffiecorner. Zowel het restaurant als de koffiecorner zijn in de centrale hal bij de hoofdentree gevestigd. Het restaurant is een plaats waar je kunt ontspannen. Patiënten, bezoekers en medewerkers zijn van harte welkom.

Je vindt er ijs, belegde broodjes, muffins, panini’s, snacks, frites en koude dranken. Bies&Look heeft een frisse uitstraling en staat voor heerlijk duurzaam, lekker Brabants en zalig vers.

In de koffiecorner zijn verschillende koffie- en theespecialiteiten verkrijgbaar. Als ziekenhuis vinden we het belangrijk ecologisch en sociaal verantwoorde koffie te schenken. De heerlijke koffievariaties die je bij ons drinkt, zijn gemaakt van koffiebonen die zijn geteeld, geplukt en verhandeld met respect voor het land waar ze vandaan komen en de mensen die ze plukken en verwerken.

Duurzaam

Duurzaamheid en een heerlijk menu gaan uitstekend samen. Niet alleen de vis die Bies&Look serveert, ook het vlees en de andere ingrediënten kopen we in bij duurzaam opererende leveranciers en producenten. Al onze producten zijn heerlijk vers. Bies&Look serveert maaltijden waarin enkel verse groenten, fruit en kruiden zijn verwerkt.

Brabants

Een typisch Brabants restaurant moet typische Brabantse gerechten serveren. Bij Bies&Look kun je rekenen op verse ingrediënten uit de regio.

Openingstijden

Bies&Look koffiecorner

maandag t/m vrijdag 8.00 – 19.30 uur
zaterdag en zondag 11.00 – 19.30 uur

Bies&Look restaurant

maandag t/m vrijdag 11.30 – 14.00 uur / 16.30 – 19.00 uur
zaterdag en zondag 16.30 – 19.00 uur