L. de Vos-Schuilenga
SEH-arts

Snel naar

Over mij

De zorg voor een patiënt houdt niet op na een opname bij de Spoedeisende Hulp. Ik vind het belangrijk dat het vervolg daarna goed opelkaar is afgestemd. In de samenwerking met ketenpartners zorg ik dat de communicatie goed en strak verloopt. Vandaar dat ik vier uur per week als medisch coördinator bij Netwerk Acute Zorg Brabant zit.

Daarnaast vind ik het heel interessant om me bezig te houden met de organisatie rondom crisisbeheersing. Ook hier is goede communicatie rondom de diverse gremia zoals ziekenhuis/ ambulance en politie heel erg belangrijk.

Snijden en beschouwen

Na mijn studie heb ik gezocht welk specialisme het beste mij me past. Ik vind zóveel leuk. Uiteindelijk heb ik bij de Spoedeisende Hulp gevonden wat ik zocht. Hier kom je van jong tot oud alles tegen. Van een gekneusde enkel tot een reanimatie. Zowel het snijden als het beschouwende deel komen hier samen en dat ook nog in hectiek. Dat maakt het een prachtig vak. Ieder dag is het weer een uitdaging iedereen moet op tijd te zien en naar de juiste plek te verwijzen.

BIG-registratie: 49057647701

Aandachtsgebieden

  • Reanimatie Commissie
  • Stuurgroep Crisisbeheersing

Studie & opleiding

  • 1994- 2002 Geneeskunde (1 jaar in Antwerpen en het vervolg in Leiden)
  • 2002-2005 huisartsenpraktijk, interne afdeling in het Diaconessenhuis in Leiden en HMC Bronovo in Den Haag, assistent psychiatrie psychiatrische kliniek in Alphen aan de Rijn
  • 2005-heden SEH-arts bij het ETZ (gebleven na een interne SEH opleiding)

Lidmaatschappen

Nederlandse Vereniging voor Spoedeisen Hulp Artsen (NVSHA)

Specialismen