H. (Hesther) van Daelen
Verpleegkundig specialist Cardiologie i.o.

Snel naar

Over mij

Met veel plezier en enthousiasme ben ik ruim 8 jaar werkzaam geweest als intensive care verpleegkundige. Vanwege mijn brede interesse in de cardiologie heb ik in 2018 besloten te starten met de Master opleiding tot Verpleegkundig Specialist. De verpleegkundig specialist cardiologie voert zijn werkzaamheden uit in nauwe samenwerking met de cardioloog en verpleegkundige.

Sinds september 2018 ben ik werkzaam in het Tweesteden ziekenhuis. Ik heb gekozen voor het ETZ omdat dit een topklinisch opleidingsziekenhuis is in de regio Midden-Brabant. Het Tweesteden ziekenhuis staat daarbij bekend om hun expertise op het gebied van cardiologie, wat voor mij als verpleegkundig specialist veel mogelijkheden bied.

Mijn doel is om gedurende de samenwerkingsrelatie dicht bij de patiënt te staan en te werken aan een open en eerlijke samenwerking, door patiëntgerichte zorg te leveren. Daarnaast ben ik erg nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen om zo de kwaliteit van zorg te blijven verbeteren binnen de afdeling.

BIG-registratie: 89910091930

Studie & opleiding

  • Master Advanced Nursing Practice- Zuyd Hogeschool Heerlen
  • Master opleiding tot IC-CC verpleegkundige- AZM/Catharina ziekenhuis
  • HBO verpleegkunde – Fontys Hogescholen in Eindhoven
  • Doktersassistente ROC- Eindhoven

Lidmaatschappen

V&VN VS