H. Goeree
Physician Assistant

Snel naar

Over mij

In mijn werk streef ik naar hoogwaardige persoonlijke integrale zorg. Mijn aandachtsgebied is oncologie van het maag-darmstelsel. Samen met mijn collega C.E.M. Kokken – Michelbrink ben ik aanspreekpunt in dezen. Ik ben werkzaam op de polikliniek van de zorgeenheid MDL, locatie ETZ Elisabeth.

In mijn loopbaan heb ik diverse uiteenlopende opleidingen gevolgd en binnen verschillende organisaties gewerkt. De laatste 10 jaar ben ik werkzaam geweest binnen verschillende functies in het management en teamleiderschap. Hoewel deze functies boeiend en uitdagend waren, maakte dit ook dat de werkzaamheden steeds verder verwijderd raakten van persoonlijke integrale zorg. Dit laatste is voor mij de motivatie geweest om binnen de gezondheidszorg werkzaam te zijn. Vandaar de keuze om hiernaar terug te keren en te starten met de opleiding MPA. Dit vakgebied geeft medisch inhoudelijk veel uitdaging en biedt de mogelijkheid om een verschil te kunnen maken.

Physican Assistant

Een physician assistant is een medisch zorgprofessional, die op een zelfstandige en structurele wijze medische taken overneemt van een medisch specialist/huisarts.
De physician assistant is werkzaam in diverse settings, waaronder ziekenhuizen, revalidatiecentra, verpleeghuizen, GGZ-instellingen en huisartsenpraktijken. De physician assistant werkt binnen het medisch domein samen met medische specialisten/huisartsen en heeft de zelfstandige bevoegdheid voor een aantal voorbehouden handelingen.

BIG-registratie: 99048839130