dr. M. Stegeman
Gynaecoloog

Snel naar

Over mij

Na mijn opleiding Geneeskunde in Maastricht heb ik de Tropenopleiding gedaan. Daarna ben ik in Rotterdam opgeleid tot gynaecoloog, met een differentiatiejaar oncologie. Sinds 2006 ben ik werkzaam in het ETZ. Vanaf 2009 heb ik mij gespecialiseerd in de bekkenbodemzorg, verzakkingen en incontinentie en vulvaproblemen.

Aandacht voor de mens

Zorg moet niet alleen passend zijn maar ook werkelijk bijdragen aan de genezing of gezondheid van de patiënt. In de uitoefening van mijn vak besteed ik daar veel aandacht aan. Kwaliteit van leven is voor iedereen anders. Dat uitvinden en daar zo goed mogelijk bij aan proberen te sluiten, vind ik een leuke uitdaging. Voor elke patiënt kan een oplossing anders zijn, dat vergt persoonlijke aandacht. Heldere informatievoorziening en kennis van zaken zijn daarbij essentieel.

Betere zorg

Als medisch manager van de afdeling Gynaecologie spiegel ik onze zorg aan de organisatie en bedenk ik hoe het beter of slimmer kan. Ik stimuleer collega’s om altijd te kijken naar wat er beter kan, om samen het beste eruit te halen op ieders niveau. Ontwikkelingen in het vakgebied, zoals nieuwe operatietechnieken en nieuwe inzichten in behandelingen, volg ik op de voet.

BIG-registratie: 19046432701

Aandachtsgebieden

  • Bekkenbodem / urogynaecologie
  • Algemene gynaecologie
  • Menopauze

Studie & opleiding

 

Onderzoek & publicaties

 

Lidmaatschappen

 

Specialismen