C.E.M. Kokken-Michelbrink
Physician Assistant

Snel naar

Over mij

Binnen de Maag-, Darm-, en Leverziekten zie ik patiënten op de polikliniek met maag- en (slok)darmproblematiek. Tevens ben ik betrokken bij het oncologische traject van patiënten gediagnosticeerd met een gastro-intestinale maligniteit.

Na mijn studie HBO verpleegkunde was ik op zoek naar meer uitdaging en diepgang in mijn vakgebied. Daarom heb ik de opleiding tot Intensive Care (IC) verpleegkundige gevolgd. Ik ben met veel plezier gaan werken op de IC in het ETZ. In mijn werk merkte ik dat het medische aspect van de zorg mij met name interesseerde. Om een brede medische basiskennis te ontwikkelen ben ik de opleiding tot Physician Assistant gaan volgen. Mijn opleiding heb ik afgerond met een literatuurstudie naar het meest geschikte onderzoek op aanwezigheid van longuitzaaiingen bij patiënten met darmkanker.

De diversiteit binnen het specialisme Maag-, Darm- en Leverziekten en het nauwe contact met patiënten en ons behandelteam geeft mij veel voldoening en zorgt voor een boeiende werkomgeving.

BIG-registratie: 89914429230

Physician Assistant

Een Physician Assistant (PA) is een relatief nieuwe functie in de gezondheidszorg. De PA neemt taken over van de specialist. De PA werkt onder supervisie van deze specialist en verleent op masterniveau medisch geneeskundige zorg.

Studie & opleiding

  • 2008-2011    HBO Verpleegkunde, traject studieverdieping en –versnelling, cum laude  (Fontys Eindhoven)
  • 2012-2014    Opleiding tot Intensive Care verpleegkundige (Erasmus MC Rotterdam)
  • 2016-2019    Master Physician Assistant, cum laude (Hogeschool Arnhem en Nijmegen)

Lidmaatschappen

  • NAPA (Nederlandse Associatie Physician Assistants)