Verpleegafdeling Chirurgie en Urologie

Snel naar

Laatste update 29 april 2024

Verpleegafdeling 4A is een gemengde verpleegafdeling van Chirurgie en Urologie op locatie ETZ TweeSteden. Er is in totaal plaats voor 24 patiënten. De verpleegafdeling is gespecialiseerd in de zorg voor patiënten die zijn geopereerd, al dan niet in verband met een urologisch probleem.

Geopereerd worden is een ingrijpende gebeurtenis. Het team van afdeling 4A staat klaar om jou professioneel, zorgzaam en gastgericht te verplegen. Je beschikt gedurende je opname over televisie. Ook is er gratis draadloos internet (wifi) beschikbaar.

Bezoektijden

Je kunt dagelijks bezoek ontvangen tussen 14.00 uur en 20.00 uur.

  • Zorgteam

    Het team van afdeling 4A bestaat uit een teamleider, verpleegkundigen, leerlingverpleegkundigen/ stagiaires, zorgassistenten en een secretaresse. Het team is gemotiveerd en bekwaam.

    Voor het specialisme urologie is er een arts-assistent op de afdeling aanwezig die samen met de uroloog van dienst het beleid bepaalt.

    De afdeling werkt met verschillende disciplines samen om de best mogelijke zorg te kunnen verlenen. Denk hierbij aan fysiotherapeuten, diëtisten, stomaverpleegkundigen, wondverpleegkundigen, diabetesverpleegkundigen en geestelijk verzorgers.

Voorbereiden op

Locaties

ETZ TweeSteden

Direct nummer
(013) 221 53 44

Bezoektijden
dagelijks 14.00 – 0.00 uur

Route
4A

Pagina delen?