Urologie

Snel naar

Laatste update 29 april 2024

De uroloog behandelt ziekten en problemen van de nieren, urinewegen en de mannelijke geslachtsorganen. Onze urologen behandelen patiënten van alle leeftijden: kinderen, mannen en vrouwen. De urologen van het ETZ verzorgen topklinische urologische zorg op onze drie locaties.

Binnen de zorgeenheid streven we ernaar een totaalpakket van zorg te bieden. De zorgeenheid Urologie wil een patiëntgerichte, innovatieve plaats innemen binnen het ETZ en regiobreed, waarbij verbeteren van de kwaliteit van zorg en bejegening van de patiënt centraal staat.

  • Wanneer naar de uroloog?

    U Komt bij onze urologen terecht wanneer u last heeft van aandoeningen aan de blaas, nieren, prostaat, penis en/of testikels. Ook op het gebied van vruchtbaarheid behandelen wij uw klachten. Ook als u een verzoek heeft zoals een sterilisatie, bent u bij ons in goede handen.

    Deze klachten kunnen heel verschillende oorzaken hebben. Over het algemeen spreekt de uroloog na een eerste gesprek en lichamelijk onderzoek vaak verder onderzoek af (bloedonderzoek, urineonderzoek, röntgenfoto’s, blaas- en/of prostaatonderzoek) waardoor duidelijk wordt wat er precies aan de hand is.

    Op deze pagina leest u meer over de diverse aandoeningen en behandelingen.

Bij Urologie zijn keuzehulpen gelanceerd voor prostaatkanker en plasklachten bij goedaardige prostaatvergroting (BPH). We Kunnen u alleen de beste zorg geven als we begrijpen wat voor u belangrijk is. Daarom betrekken wij u graag bij de behandelkeuze. U krijgt van uw ETZ zorgverlener een toegangscode om in te loggen op de Keuzehulp. Een Keuzehulp is een online tool die ervoor zorgt dat u beter wordt geïnformeerd en meer begrip krijgt voor uw ziekte.

Zorgteam

Patiëntfolders

Locaties

ETZ Elisabeth

Direct nummer
(013) 221 03 90

Route
18

ETZ TweeSteden

Direct nummer
(013) 221 03 90

Route
Poligebouw, Wachtruimte 6

Pagina delen?