Liesbreukcentrum Brabant

Snel naar

Laatste update 29 april 2024

Het Liesbreukcentrum van het ETZ is opgericht met als doel een snelle en efficiënte behandeling van liesbreuken bij jong en oud.

In het Liesbreukcentrum zorgen wij dat je wordt behandeld door toegewijde, gespecialiseerde chirurgen die opereren met de nieuwste technieken. De speciaal opgeleide verpleging begeleidt je tijdens de behandeling. Beiden helpen jou je operatie zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Op deze site kun je lezen wat een liesbreukbehandeling precies inhoudt en hoe je na doorverwijzing van jouw huisarts rechtstreeks contact met ons op kunt nemen voor een afspraak. Je kunt natuurlijk ook via jouw huisarts een afspraak met ons maken via (013) 221 01 20.

600 liesbreukoperaties per jaar

Jaarlijks behandelen we circa 575 patiënten aan een liesbreuk in Tilburg. Een klein percentage hiervan betreft kinderen (7,5%) en een vergelijkbaar percentage (8%) complexere patiënten (ASA 3). Dat betekent dat het overgrote deel van de liesbreukpatiënten die een ingreep ondergaan een relatief gestandaardiseerd proces doorlopen.

Vragen?

Bel met de poli Chirurgie.

Zorgteam

Ziekte en behandeling

Locaties

ETZ Elisabeth

Direct nummer
(013) 221 01 20

Route
60

Pagina delen?