Instituut Verbeeten

Snel naar

Laatste update 02 maart 2024

Instituut Verbeeten is hét gespecialiseerde oncologische behandelcentrum voor radiotherapie en nucleaire geneeskunde van West- tot Noordoost-Brabant. Instituut Verbeeten biedt onderzoek, behandeling en begeleiding aan mensen met diverse vormen van kanker of andere aandoeningen waarvoor bestraling een geschikte behandelmethode is. We bieden hoog complexe en gespecialiseerde zorg met state-of-the-art apparatuur en techniek. We zijn dan ook een onmisbare speler in het netwerk van oncologische zorg. We werken hiervoor nauw samen met andere ziekenhuizen, onderzoeksinstellingen en andere organisaties. 

Er is sprake van een hechte samenwerking tussen ETZ en Instituut Verbeeten. We hebben korte lijntjes en weten elkaar goed te vinden. En dat is prettig samenwerken.
Maaike Beugeling, Radiotherapeut-oncoloog Instituut Verbeeten

 

Kracht van samen

Samen met onze samenwerkingspartners, waaronder het ETZ, zorgen we ervoor dat we als instituut de zorg voor patiënten in onze regio steeds weer blijven verbeteren. Patiënten worden vaak naar ons verwezen na bespreking in zogenoemde multidisciplinaire overleggen (MDO). Aan deze overleggen nemen personen deel die ieder gespecialiseerd zijn in een bepaald vakgebied. De kennis van verschillende vakgebieden is essentieel om de behandeling van patiënten met kanker succesvol af te ronden. Een mooi voorbeeld van de kracht van samen.

 

Pagina delen?