Gedragsneurologie / geheugenpolikliniek

Snel naar

Laatste update 20 juni 2024

Heb je klachten op het gebied van cognitieve functies (geheugen, aandacht, planning) of gedrag? Dan kan je huisarts of medisch specialist je verwijzen naar de polikliniek Gedragsneurologie. De polikliniek is gevestigd op locatie ETZ Elisabeth.

Gang van zaken

Bij de intake word je gezien door een dementieverpleegkundige en neuroloog. De intake vindt dinsdagochtend plaats op de polikliniek Neurologie op de locatie Elisabeth. Na deze intake bekijken onze zorgprofessionals samen met jou of en hoe je nog verder onderzocht wordt. Deze zorg is altijd afgestemd op jouw specifieke probleem.

Uiteraard wil je zo snel mogelijk de onderzoeken achter de rug hebben, zonder vaak op en neer naar het ziekenhuis te moeten. Het is daarom mogelijk dat je alle onderzoeken in één dag, in dagbehandeling, krijgt. Op vrijdagochtend wordt de uitslag op de vervolgpoli met jou besproken.

Snelle diagnose

We streven naar een snelle diagnose van cognitieve stoornissen. Het kan namelijk voor jou en je naasten een erg onzekere periode zijn. Zeker als het bijvoorbeeld gaat over het stellen van de diagnose dementie of het uitsluiten van deze diagnose. We proberen deze onzekere periode daarom zo kort mogelijk te laten zijn. Het kan echter voorkomen dat sommige onderzoeken een langere tijd vergen. We vragen daarvoor om je begrip.

Zorgteam

Locaties

ETZ Elisabeth

Direct nummer
(013) 221 01 40

Openingstijden
Telefonisch ma t/m vr 9.00 – 11.30 uur en 13.30 – 16.00 uur

Route
Route 42 (Neurocentrum)

Pagina delen?