Dagbehandeling ETZ

Dagbehandeling

Snel naar

Laatste update 24 juni 2024

Dagbehandeling is een vorm van zorg waarbij de patiënt wordt opgenomen, behandeld en ontslagen, op één dag of in enkele uren op dezelfde dag.

Het ETZ heeft in Tilburg zowel op locatie ETZ Elisabeth als locatie ETZ TweeSteden een dagbehandelingsafdeling. Steeds meer ingrepen vinden plaats zonder overnachting in het ziekenhuis.

Op de Dagbehandeling doen wij er alles aan om het verblijf zo vlot en aangenaam mogelijk te laten verlopen. De beste zorgen leveren we in afstemming met de patiënt, door aan te sluiten bij de patiënt.

Behandeling

Via de Dagbehandeling vinden verschillende behandelingen plaatst. Dit kunnen operaties, onderzoeken en behandelingen zijn, met of zonder medicatie. onderzoeken en behandelingen, met of zonder medicatie.
Ook kan het kan zijn dat je vanuit de Dagbehandeling naar de Operatiekamers gaat voor een operatie. Of naar de afdeling Radiologie gaat voor een ingreep of onderzoek.

Specialismen

Je kunt voor verschillende specialismen worden opgenomen op de dagbehandelingsafdeling: Anesthesiologie, Chirurgie, Dermatologie, Orthopedie, Plastische Chirurgie, KNO, MKA, Gynaecologie, Urologie, Neurochirurgie, Interne Geneeskunde, Longgeneeskunde, Reumatologie, Neurologie, Maag-, Darm en Leverziekten.

Zorgteam

Op de afdeling Dagbehandeling werkt een team van verpleegkundigen, zorgassistenten, afdelingsassistenten,  secretaresses, planners, studenten en een teamleidinggevende. Het team werkt samen met onder andere de medisch specialisten, arts-assistenten, Fysiotherapie, Operatiekamers en Radiologie.

Er staat een team van medisch specialisten, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, zorgassistenten, afdelingsassistenten, secretaresses en stagiaires klaar om jou de beste zorg te geven.

Informatie ingreep of behandeling

Informatie over de ingreep of behandeling is te vinden op de pagina van het specialisme waarvoor je behandeld wordt.

Patiëntfolders

Locaties

ETZ Elisabeth

Direct nummer
(013) 221 80 40

Openingstijden
ma t/m vrij 07.00-19.00 uur

Route
38

ETZ TweeSteden

Direct nummer
(013) 221 55 16

Openingstijden
ma t/m vrij 07.00-19.00 uur

Route
3B

Pagina delen?