Over ETZ

Pers en communicatie

ETZ maakt bewuste keuzes. We gaan voor de beste zorg in samenspraak met onze patiënten. We zijn daarin open, eerlijk en volledig. Onze patiënten en verwijzers verwachten van ons dat we transparant zijn en dat we helder communiceren over onze dienstverlening.

Ook voor de media zijn we transparant. Via persberichten, aankondigingen en interviews laten we zien waar we als organisatie voor staan en wat van ons verwacht mag worden. Wij hebben een proactief en open persbeleid. Zaken die gevoelig liggen brengen wij ook naar buiten.

In ruil voor onze eerlijkheid vragen wij dat de media journalistieke integriteit en beroepscodes zoals hoor en wederhoor toepassen. Wij verwachten dat journalisten zorgvuldig met de belangen van onze patiënten, bezoekers en professionals omgaan. Wij behartigen te allen tijde de privacy van onze patiënten.

Fotograferen en filmen

Wil je opnamen maken in of op het terrein van onze locaties? Dan heb je vooraf toestemming nodig van de afdeling Communicatie. Wij waarborgen hiermee de privacy en integriteit van onze patiënten, bezoekers en medewerkers.

Persvragen

Heb je vragen over het ziekenhuis of het beleid dat wij voeren? Wil je beeldopnamen maken of interviews houden op onze terreinen? Wij helpen je graag verder. We proberen je zo snel mogelijk van dienst te zijn en van complete informatie te voorzien of een afspraak te regelen. Ook bij dringende vragen buiten kantoortijden kun je onze woordvoerder bellen.

Neem bij vragen contact op met de woordvoerder a.i. van ETZ, Michiel Jonker, via michiel.jonker@etz.nl of via (06) 39 57 42 00.

Persberichten

Ga naar het overzicht van nieuwsberichten.

Mediatoolkit / perscentrum

Wij willen de media zo goed mogelijk faciliteren in hun werkzaamheden. Daarom heeft ETZ diverse documentatie voor journalisten en andere geïnteresseerden ter beschikking gesteld. Vraag die informatie op via onze woordvoerder.

Op de perslijst?

Wil je graag op de verzendlijst van onze persberichten geplaatst worden? Stuur dan een e-mail naar communicatie@etz.nl.

Actueel

Gefilterd op:

Doe mee aan het smaakonderzoek!

vrijdag 10 mei 2024

Smaakverlies of smaakverandering door je chemotherapie? Met het smaakonderzoek helpen we mogelijk je zin in eten terug te vinden.

Lees meer

Lees meer over Doe mee aan het smaakonderzoek!

Nieuwe website ETZ

woensdag 08 mei 2024

De vernieuwde website van het ETZ is live! De komende periode wordt de website verder verbeterd en compleet gemaakt.

Lees meer

Lees meer over Nieuwe website ETZ