Brughoektumoren

Snel naar

Laatste update 02 mei 2024

Een brughoektumor, ook wel acusticusneurinoom genoemd, is een goedaardig langzaam groeiend gezwel. Het gezwel groeit vanuit de inwendige gehoorgang en breidt zich uit naar het brughoekgebied (tussen de hersenstam en de kleine hersenen).

Bekijk de film "brughoektumoren". Jeroen Verheul vertelt over de behandeling zoals die bij ons plaatsvindt.

Bekijk hierboven de introductiefilm “brughoektumoren”, waarin neurochirurg Jeroen Verheul vertelt over de behandeling zoals die bij ons plaatsvindt.

Mocht u nog meer informatie willen over brughoektumoren, dan kunt u ook

Mocht u interesse hebben in een kennismakingsgesprek of vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met ons secretariaat.

Topklinisch expertisecentrum

Voor de behandeling van brughoektumoren heeft het ETZ de erkenning van topklinisch expertisecentrum ontvangen van STZ. Dit betekent dat in het ETZ bijzondere kennis en expertise aanwezig is voor deze patiënten en verwijzers. Verder geeft het aan dat het ETZ 24 uur per dag en zeven dagen per week dezelfde hooggekwalificeerde zorg levert en dat medewerkers voortdurend werken aan verbetering hiervan.

Beoordelingscriteria voor deze STZ-erkenning zijn onder andere patiëntgerichtheid, deelname aan professioneel netwerk, wetenschap, multidisciplinaire continuïteit van de patiëntenzorg, innovatie. De erkenning als Topklinisch expertisecentrum geeft dus aan dat er wordt gewerkt in een topklinisch klimaat.

 

Afspraak maken