dr. S. Rahnama’i | Chef de Clinique Urologie

dr. S. Rahnama’i

Chef de Clinique Urologie

Goede zorg verzekert niet, die doet wat ie kan!

Ik ben geboren in Teheran (Iran) en ben naar Nederland verhuisd na het afronden van de basisschool op 12-jarige leeftijd. Na het afronden van mijn VWO in Zuid-Limburg (Brunssum) ben ik aanvankelijk in België (Diepenbeek) en later in Maastricht, geneeskunde gaan studeren.

In 2005 ben ik (Cum Laude) als arts afgestudeerd en begon mijn klinische werk als arts op de intensive care in Heerlen, gevolgd door 1 jaar op de afdeling chirurgie in Sittard.

In 2007 ben ik begonnen aan mijn promotieonderzoek naar functionele blaasstoornissen bij de afdeling urologie in het academisch ziekenhuis van Maastricht.

Ik volgde mijn opleiding tot uroloog tussen 2011 en 2017 en rondde daarnaast mijn promotie-onderzoek in 2013 cum laude af. Sindsdien ben ik altijd betrokken geweest bij wetenschappelijk onderzoek en heb meerdere promovendi begeleid.

Ik was universitair docent aan de Universiteit Maastricht in Nederland en werkte van 2018 tot mei 2022 als urologisch chirurg bij de Uniklinik RWTH Aken in Duitsland, gevolgd door een korte tijd als waarnemend uroloog in het Ter Gooi ziekenhuis in Blaricum.

BIG-registratie: 09064354001

Aandachtsgebieden

  • Functionele urologie
  • Neuro-urologie
  • Endo-urologie
  • Prostaatkanker diagnostiek en behandeling