E.P.J. Reijners | SEH-arts

E.P.J. Reijners

SEH-arts

Ik heb de meest fantastische baan van de wereld als Spoedeisende Hulp Arts. Heerlijk om niet te weten wat ik over vijf minuten aan het doen ben.

Op de Spoedeisende Hulp  (SEH) zien we patiënten van alle leeftijden en met zeer veel verschillende klachten: van laag complex tot hoog complex. De doelgroep is enorm gevarieerd. Ik houd van het onvoorspelbare van de SEH. Ik weet nooit wat ik over vijf minuten aan het doen ben. Heerlijk. Nooit saai.

Om nooit te vergeten

Al meldt iemand zich hier bij wijze van spreken met een schaafwond, de meeste patiënten vergeten een bezoek aan de Spoedeisende Hulp niet snel. Wat ze ook mankeren, ze hebben een weloverwogen keuze gemaakt hier naartoe te komen. Ik vind het belangrijk dat een patiënt zich hier gehoord en gezien voelt. En niet alleen de kwaliteit en veiligheid van de patiënt is van belang, ook die van de medewerkers heb ik hoog in het vaandel staan.

Aandacht voor de patiënt

Ons werk is zoveel meer dan een diagnose stellen. De patiënt moet gezien en gehoord worden. Als we tussen de hectiek door de tijd nemen om de patiënt de aandacht te geven die deze verdient, levert dit uiteindelijk vaak veel tijdwinst op.

BIG-registratie: 99054362201

Aandachtsgebieden

  • Wetenschap
  • Kwaliteit en veiligheid

Studie & opleiding

  • 1994-2000 Geneeskunde aan de universiteit van Maastricht
  • 2000-2002 ANIOS Spoedeisende Hulp Laurentius Ziekenhuis Roermond
  • 2002-heden SEH-arts op Spoedeisende Hulp

Lidmaatschappen

Nederlandse Vereniging van Spoedeisende Hulp Artsen (NVSHA)