Apotheek ETZ

Contactinformatie en openingstijden

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Voor een goede reactie op uw vraag, opmerking of klacht kunt u met ons contact opnemen.

Wij doen ons uiterste best iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het gebeuren dat u een keer ontevreden bent. Ook dat is belangrijk voor uw apotheek om te weten. Lees hier hoe we dit het best oplossen.

  1. Bespreek de klacht eerst met uw apotheker. De apotheker kan de inhoud van de klacht beoordelen om samen tot een goede oplossing te komen.
  2. Komt u er niet uit met uw apotheker? Maak dan gebruik van de Klachtenregeling op www.apotheek.nl/zorg-van-de-apotheker/klachten-over-uw-apotheek.

 

Vragen of opmerkingen?

Stuur ons een bericht met uw naam, telefoonnummer en uw vraag of opmerking.

Vragen over facturatie

Voor vragen over facturatie belt u 013 – 221 57 88.


Openingstijden

 Maandag  08.30 – 17.30 uur
 Dinsdag  08.30 – 17.30 uur
 Woensdag  08.30 – 17.30 uur
 Donderdag  08.30 – 17.30 uur
 Vrijdag  08.30 – 17.30 uur
 Zaterdag  10.00 – 13.00 uur

Op zon- en feestdagen is de apotheek gesloten!

 


Bereikbaarheid

Apotheek ETZ Elisabeth is te bereiken via de hoofdingang van locatie ETZ Elisabeth, bij binnenkomst aan de rechterkant, tegenover de informatiebalie.

ETZ Elisabeth is gemakkelijk te bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.
De link hieronder geeft informatie over het openbaar vervoer, routebeschrijvingen voor de auto en ons parkeerbeleid en parkeerabonnementen.

Uiteraard hebben we ook goede voorzieningen voor diegenen die op de fiets of met de brommer komen. Vlakbij de hoofdingang is een gratis overdekte fietsenstalling voor fietsen en brommers. Er is cameratoezicht, 24 uur per dag en zeven dagen per week.