Muziekids Studio zoekt vrijwilligers voor de woensdag

10 april 2024

De Muziekids Studio op locatie Elisabeth van het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) zoekt nieuwe, enthousiaste vrijwilligers voor met name de woensdagen. Van vrijwilligers wordt verwacht dat ze het leuk vinden om te zingen en zich daarbij enigermate kunnen begeleiden met een instrument.

In de prachtige muziekruimte zorgen Studioleiders Christel van der Bruggen en toegewijde vrijwilligers er dagelijks voor dat kinderen zich kunnen laten meevoeren door muziek en even kunnen vergeten dat ze ziek zijn. Om de activiteiten verder uit te breiden, is extra hulp nodig. Vooral op de woensdagen.

De tekst gaat verder onder de foto.

De Muziekids Studio biedt vrijwilligers een prettige werksfeer in een gezellig team. Foto: ETZ

De Muziekids Studio biedt vrijwilligers een prettige werksfeer in een gezellig team. Foto: ETZ

Van vrijwilligers wordt verwacht dat ze zingen leuk vinden en zich tegelijkertijd met een instrument, zoals een gitaar, piano, accordeon of ukelele, enigszins kunnen begeleiden. Het is natuurlijk ook belangrijk dat vrijwilligers het fijn vinden om met kinderen, ook als ze ziek zijn, om te gaan.

Vrijwilligers worden wekelijks ingeroosterd voor één of meerdere dagdelen, van 09.30 tot 12.30 uur, of van 12.00 tot 16.00 uur. Voor elke nieuwe vrijwilliger wordt door het ziekenhuis een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aangevraagd.

De Muziekids Studio biedt vrijwilligers een prettige werksfeer in een gezellig team en een prachtige studio. Maar bovenal biedt de Studio blije kinderen en dankbare ouders een stukje vreugde in moeilijke tijden.

Neem voor meer informatie of aanmelding contact op met studioleider Christel van der Bruggen via 06-54 95 01 66 of stuur een e-mail naar c.vanderbruggen@etz.nl. Studioleider Christel van der Bruggen kijkt ernaar uit om nieuwe vrijwilligers te verwelkomen in het team. Belangstellenden zijn – om sfeer te proeven – van harte welkom om de Studio te bezoeken en om geheel vrijblijvend een dag(deel) mee te lopen.