ETZ, jouw werkgever

Bij alles wat wij doen, staan onze patiënten centraal. Voor onze patienten maken onze medewerkers het verschil! Zowel de professionals die zorg verlenen als de experts van de ondersteunende afdelingen zoals ICT, Medische Technologie, Facilitaire Dienstverlening en Finance & Control, zijn onmisbaar.

Ontwikkeling

Juist daarom stimuleert het ETZ als werkgever dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Dit houdt je gedreven, flexibel, vitaal en competent. We leren elke dag en verbeteren continu onze zorg aan de patiënt en de manier waarop we werken. Onze visie vatten we samen als ‘Buitengewoon’.  Iedereen is uniek. Bij de zorg voor onze patiënten streven we naar de best passende persoonlijke aanpak en dat doen we ook bij onze medewerkers. We geven daar invulling aan met een groot aanbod van interne opleidingen en trainingen die passen bij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast bieden we je een uiteenlopende  faciliteiten en diensten die bijdragen aan het behouden en vergroten van je vitaliteit.

Werken bij het ETZ betekent werken in een topklinisch opleidingsziekenhuis en level 1 traumacentrum met drie locaties in Tilburg en Waalwijk. 

ETZ-Nurse.jpg

Ervaringen van onze collega's

Over elke afdeling van onze organisatie kunnen we veel vertellen. Maar dat laten we liever de mensen doen die er werken. Je leest hier meer over hun ervaringen.