Werken op de operatiekamers

Werken op de operatiekamers

Als je komt werken op de OK, werk je op moderne en uitstekend uitgeruste operatiekamers. Het OK-complex op locatie ETZ Elisabeth beschikt over twee hypermoderne hybride operatiekamers, de hightech versie van de ‘gewone’ operatiekamer. In deze kamers kunnen we angio’s en 3D runs maken. De 24 operatiekamers van het ETZ vormen een dynamische werkomgeving met een enthousiast team. Gezamenlijk kunnen we de uitdagingen en afwisselende werkdruk aan. Naast innovaties in het vakgebied is de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers één van onze speerpunten.

Bij het operatiekamercomplex werken onder andere verpleegkundigen, operatieassistenten, anesthesiemedewerkers, ondersteunend personeel, anesthesiologen, anesthesiologen in opleiding, snijdende specialisten en arts-assistenten. Gezamenlijk bieden wij kwalitatief hoogstaande en veilige zorg op drie locaties. Op ETZ locatie Elisabeth zijn 14 operatiekamers, op locatie ETZ TweeSteden zijn 7 operatiekamers en op locatie ETZ Waalwijk 3 operatiekamers. Jaarlijks vinden op deze diverse locaties ± 35.000 operaties plaats. De komende tijd houden wij ons nadrukkelijk bezig met het standaardiseren van de verschillende locaties. 

Lees hier meer over wat collega's vertellen over anesthesie. 

Of benieuwd naar de functie van operatieassistent? Lees hier wat collega's delen over het vak.

Word onderdeel van ons team!

Wil jij als gediplomeerd OK assistent of Anesthesiemedewerker meer weten? 

App of bel naar 06 8314 7155App of bel naar 06 8314 7155

Shirley Spooren en Anne-Rieke de Haan van het ETZ Werkplein helpen je graag verder.

Of Laat je gegevens achter

Ik geef ETZ toestemming om de gegevens die ik hier heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.De gegevens worden nooit aan derden verstrekt.Zie ons privacy statement.
Keuzerondjes:


Beveiligingscode:
 Security code


Onze actuele vacatures voor de OK