Werken op de Spoedeisende Hulp (SEH)

Werken op de spoedeisende hulpWerk je op de afdeling SEH van het ETZ, dan ben je dé acute zorgspecialist van regio Noord-Brabant. Jaarlijks behandelen we ongeveer 54.000 patiënten van diverse specialismen. Wij leveren level 1 traumazorg en bieden neurochirurgische en cardiologische zorg op hoog niveau.

Op onze Spoedeisende Hulp op locatie ETZ Elisabeth vind je de afdelingen High Care met de traumakamers en Fast Track. Halverwege 2019 wordt de afdeling uitgebreid met het Acuut Kort Verblijf (AKV). Bij patiënten op de High Care ondersteunen en bewaken we de vitale lichaamsfuncties die verstoord of bedreigd zijn. Op de traumakamers vangen we trauma patiënten op. De Fast Track kenmerkt zich vooral door chirurgische en orthopedische problematiek. En op AKV liggen patiënten die via de Spoedeisende Hulp zijn binnengekomen en wachten op de uitslag van een onderzoek.

Ons team bestaat uit SEH-artsen, arts-assistenten, gediplomeerde SEH-verpleegkundigen, leerling SEH- verpleegkundigen, baliemedewerkers, doktersassistenten en gastteammedewerkers die betrokken en professioneel zijn en over een gezonde dosis humor beschikken. Op de afdeling heerst een open cultuur waar samenwerking met leidinggevenden, collega’s en medisch specialisten zeer goed verloopt.
Wij horen graag jouw suggesties en ideeën om onze patiëntenzorg elke dag te verbeteren.

Bekijk wat onze collega's delen over hun werk. 

Wil jij met jouw kennis en ervaring bijdragen aan onze SEH?

Ben jij BIG geregistreerd en gediplomeerd SEH verpleegkundige?

App of bel naar 06 8314 7155App of bel naar 06 47 52 23 27

Onze recruiter Zoë Diepa helpt je graag verder.

Of Laat je gegevens achter

Ik geef ETZ toestemming om de gegevens die ik hier heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.De gegevens worden nooit aan derden verstrekt.Zie ons privacy statement.
Keuzerondjes:


Beveiligingscode:
 Security code


Onze actuele vacatures voor de SEH: