Werken op de CCU en Eerste Hart Hulp

Werken op de Eerste Hart Hulp en CCUSnel schakelen, afwisseling en dynamiek, maar toch de specialist zijn? Dat kan als je komt werken bij de acute zorg van de cardiologie: de Eerste Hart Hulp!

Medio 2019 krijgt de zorgeenheid Cardiologie (op locatie TweeSteden) een eigen Eerste Hart Hulp (EHH), voor de 24/7 opvang van cardiologische patiënten. Op de EHH doen we onderzoeken zoals echo’s en ergometrie om de cardiologische patiënt sneller en beter te kunnen beoordelen. Binnen de zorgeenheid Cardiologie worden PCI’s verricht en ICD’s geïmplanteerd. De EHH is nog in ontwikkeling, als collega bouw je actief mee aan de nieuwe afdeling.

Onze spoedeisende hulp is medio mei volledig gevestigd op locatie Elisabeth. Om patiënten op locatie Tweesteden goede en veilige acute zorg te blijven bieden, komt naast de EHH een Hartbewaking/High Care. De Hartbewaking/High Care is voor patiënten die acute zorg nodig hebben, maar niet op de EHH thuis horen. De Hartbewaking/High Care heeft zowel de functie van CCU, crash en High Care/ Medium Care voor alle specialismen. Met deze Hartbewaking/High Care wordt een veilige werkomgeving gecreëerd door samenwerking tussen CCU en IC verpleegkundigen. Wij bieden een aanvullende opleiding om je klaar te stomen voor deze vorm van zorg. Als CCU verpleegkundige heb je bij ons verschillende mogelijkheden om je te ontwikkelen in jouw vakgebied.

Onze CCU telt momenteel 10 bedden. Op de locatie ETZ Elisabeth doen we tijdens kantooruren electieve onderzoeken zoals cardioversies en CT-onderzoeken. Ook worden de postoperatieve patiënten vanuit het Catharina ziekenhuis hier opgenomen voor revalidatie na CABG of klepoperatie.

Het team van de Zorgeenheid Cardiologie bestaat op dit moment uit cardiologen, arts assistenten, een physician assistent, verpleegkundig specialisten, organisatorisch hoofd, teamleiders, verpleegkundigen, zorg- en afdelingsassistenten, secretaresses en vrijwilligers. We hebben naar eigen zeggen: ‘Een open en warm team’. Op de afdeling staat kwaliteit van zorg en het uiten van waardering naar elkaar hoog in het vaandel. Sámen werken en samenwerken met alle disciplines is dan ook erg belangrijk. 

Lees hier wat collega's vertellen over hun werk.

Een dagje meelopen? Dat kan!

Ben jij BIG geregistreerd en gediplomeerd CCU, IC of SEH verpleegkundige? Voor het team Eerste Hart Hulp is nog een plekje vrij, wellicht voor jou!

App of bel naar 06 8314 7155App of bel naar 06 8314 7155

Shirley Spooren en Anne-Rieke de Haan van het ETZ Werkplein vertellen je graag meer. 

 

Of Laat je gegevens achter

Ik geef ETZ toestemming om de gegevens die ik hier heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.De gegevens worden nooit aan derden verstrekt.Zie ons privacy statement.
Keuzerondjes:


Beveiligingscode:
 Security code


Onze actuele vacatures